Somnul rațiunii naște monștri

Pentru că e vineri și cu toții avem nevoie de câteva motive pentru a râde și a intra astfel în spiritul week-end-ului, vă prezint un site minunat, ce reprezintă o sursă de umor incredibilă: http://deveghepatriei.wordpress.com/.

Aici veți găsi articole interesante precum: ”Angry Birds – Manipularea Masonica”, ”Coca Cola – Satanism” sau ”Acatistul Mucenicului Marturisitor Corneliu Zelea Codreanu”.

Lăsând gluma la o parte, tind să cred că exită din ce în ce mai mulți oameni care adoptă astfel de inepții pe post de credință personală, în principal datorită lipsei de cultură și a dorinței de a plasa eșecurile personale pe seama altor persoane (sau națiuni).

Nu pot să-mi imaginez cum încă mai pot exita oameni care consideră cu tărie că ”sataniștii” , ”masonii” și ”evreii” sunt principalele cauze ale tuturor problemelor din societatea românească și nu corupția, educația precară sau situația economică.

Cred, din ce în ce mai mult, că Francisco de Goya a avut dreptate atunci când a spus că ”Somnul rațiunii naște monștri”.

P.S. Comentariile articolelor reprezintă cireașa de pe acest tort al prostiei omenești.