Cărți de week-end #2

Doar câteva cărți comice, care pot fi savurate în week-end-ul călduros ce vine și care vă vor aduce zâmbetul pe buze sau chiar vă vor face să râdeți:

Me Talk Pretty One Day de David Sedaris – Un best-seller incredibil de comic, ce cuprinde o colecție de eseuri scrise de către umoristul american David Sedaris. Fiecare povestioară prezintă o parte din viața autorului, de la copilăria sa în Raleigh (Carolina de Nord), la perioada petrecută în New York și până la mutarea în Franța, cu încercările sale de pe parcurs, povestite într-un mod atât de comic încât de multe ori vei ajunge de la un simplu zâmbet la un râs puternic. Este o carte care te poate binedispune oricând. Cartea poate fi achiziționată în variantă AudioBookAici,* e-Book* – Aici, tipărităAici, sau descărcată pe propria răspundere și strict pentru uz personal: Audiobook și eBook.

Bossypants de Tina Fey – Un alt best-seller, o altă comedie. Această carte a stat pe primul loc în lista ”The New York Times Best Seller” timp de cinci săptămâni și s-a vândut deja în peste 1 milion de exemplare doar în SUA. Bossypants este autobiografia actriței americane Tina Fey, cunoscută pentru rolurile din Saturday Night Live, 30 Rock și multe alte filme. Este cu adevărat reconfortant să citești despre viața unei persoane, relatată într-un mod atât de comic. Cartea poate fi achiziționată în variantă AudioBook – Aici,* e-Book* – Aicitipărită – Aici, sau descărcată pe propria răspundere și strict pentru uz personal: Audiobook și eBook.

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy de* Douglas Adams* – Este prima carte din trilogia  Hitchhiker’s Guide to the Galaxy scrisă de către Douglas Adams. Este o comedie science-fiction, scrisă sub forma unei enciclopedii, ce a avut ca sursă de inspirație ghidul ”Hitch-hiker’s Guide to Europe” dar care, spre deosebire de aceasta din urmă, se adresează autostopiștilor galactici. A existat chiar și o ecranizare a acestei cărți – IMDB. Citind acest ghid comic, vei descoperi cu siguranță ce înseamnă numărul 42 :). Cartea poate fi achiziționată în variantă AudioBook – Aici,* e-Book* – Aicitipărită – Aici, sau descărcată pe propria răspundere și strict pentru uz personal: Audiobook și eBook.