Cu ce se mănâncă Media Hint?

Nu, Media Hint nu este o mâncare nouă, menită să-ți scalde papilele gustative.

Cu toate aceste îți poate potoli ”foamea” de vizionare a celor mai noi seriale sau filme și de a asculta muzica de calitate oricând dorești.

Media Hint este o extensie pentru Firefox si Chrome creată special pentru a oferi acces oricărei persoane la conținutul digital care în mod normal este accesibil doar locuitorilor SUA.

Utilizând această extensie, vei avea acces la serviciile de streaming Hulu, Netflix, Spotify și multe altele.

Pentru a o instala, accesează următoarele link-uri: Chrome și Firefox.

Odată instalată, poți accesa următoarele site-uri pentru a începe:

Hulu.com – un site unde vei găsi cele mai noi episoade ale serialelor preferate, la doar câteva ore de la difuzare. Majoritatea sunt gratuite, cu afișarea unot pauze publicitare. Poți să ai acces la mai multe seriale și să reduci semnificativ pauzele publicitare printr-un abonament lunar de 7.99$.

Netflix.com – poți viziona cele mai noi filme în baza unui abonament lunar de 7.99$.

Spotify.com – Aici trebuie un mic artificiu la înregistrare, dar odată creat contul nu mai ai probleme. Ca să poți accesa acest serviciu, trebuie să îți creezi un cont utilizând Spotify Web Player iar la înregistrare să folosești detaliile Facebook. Dacă ulterior întâmpini probleme în utilizarea aplicațiilo Spotify, nu trebuie decât să faci log-out, să folosești Tunnel Bear pentru a beneficia de un IP SUA și pe urmă să faci log-in din nou (după logare poți opri serviciul Tunnel Bear) și lucrurile vor reveni la normal. În plus, după ce ai creat contul pe web player îl poți utiliza și în cadrul aplicației pentru iOS sau Android (deși deocamdată acestea nu se regăsesc în magazinele de aplicații dedicate României, existând totuși soluții și pentru această problemă).

Pe lângă aceste servicii, mulțumită Media Hint, mai poți accesa servicii ca: Pandora, Slacker Radio și site-urile BBC iPlayer, ITV Player, CBS sau FOX.